Spearfishers warehouse

Din specialist i undervandsjagt og udstyr

Spearfishers warehouse er en sand special butik for undervandsjægere, jeg forhandler kun det bedste udstyr på markedet og som aktiv konkurence undervandsjæger i mere end 40 år ved jeg hvad der er vigtigt i min rådgivning til kunden.

Spearfishers warehouse er en af de ældste dykkerbutikker I Danmark …og med sikkerhed den første der startede med import af special udstyr  dedikeret specifikt til undervandsjagt.

Det var dengang i starten  ikke muligt at købe udstyr til undervandsjagt I Skandinavien og alle måtte nøjes med udstyr der var til scuba dykning.

Jeg var en del af en lille gruppe af Danske undervandsjægere der deltog I internationale konkurrencer I syd europa, som deltager på det Danske landshold. Jeg dystede med verdens eliten iført hælrems finner til scubadykning samt dårlige dragte mm. og det var tydeligt at dette udstyr skulle vi have til Danmark.

Det var ikke uden problemer i en tid hvor mails ikke var opfundet og kommunikationen var svær.

Det viste sig også svært at sælge åbencellet dragt blybælter af gummi med marseilles spænde lange finner med helfod mm. da dykkerne var meget konservative og sjældent købte udstyr, men  langsomt  er fordelene ved det udstyr som kendes og købes af alle idag blevet kendt og accepteret af alle i sporten.

Jeg vejleder og rådgiver stadig i dag mine kunder med stor ærlighed og min erfaring kan ikke diskuteres, du kan således føle dig tryg før under og efter dig køb hos Spearfishers warehouse.

FYSISK BUTIK

Den fysiske butik er lukket… men du kan aftale kundebesøg med fuld fokus på dig og dit køb.

Større grupper som  klubber og foreninger kan besøge butikken og få specifik råd og vejledning i køb og anvendelse af udstyr til undervandsjagt.